Kontakt 2018-05-29T10:41:31+00:00

Tofterö.se finns i Bjärred

1 mil från Lund, 2 mil från Malmö, 

2,6 mil från Landskrona, 4,7 mil från Helsingborg &

6,5 mil från Köpenhamn

 

Du når mig på telefon 0708-597305 eller mail cecilia@toftero.se!

Med erfarenhet från 18 år i globala storföretag som Ericsson, SonyEricsson och Sony, och i mellanstora som BRIO leksaker.

Inom dessa företag har jag förflyttat mig för att utvecklas men hela tiden haft förpackningar som fokus. Jag har rört mig mellan marknads- och utvecklingsavdelningar, i projekt och linjeverksamhet, praktiskt och strategiskt, och skaffat mig stor erfarenhet av alla delar som påverkar förpackningens tillkomst, funktion och överlevnad.

TILLVERKARE

I mitt nätverk ingår många tillverkare specialiserade på många olika typer av förpackningar och etiketter. Jag kan hjälpa dig till rätt tillverkare för den förpackning vi utvecklar och för den volym du behöver. Förutom tillverkare i Sverige, jobbar jag även med en del i Europa och i Kina /HongKong.

EXPERTER

I expertområden där min kunskap inte räcker till, jobbar jag nära med industridesigner, grafisk formgivare, illustratör, CAD:adre mfl. Det är viktigt att kunna plocka in rätt resurs vid rätt tillfälle, och det kan jag med mina fantastiska nätverkskollegor.

MATERIAL TILLVERKARE

Eftersom jag är intresserad av vilka nya material och tekniker som är på väg att bli användbara i förpackningsbranschen har jag mycket kontakt med intressanta och framåtdrivande materialtillverkare. Speciellt när det handlar om nyahållbara material.